Reviews

Ik doe inmiddels ruim 10 jaar met veel plezier een beroep op Chris als er in of aan mijn huis geschilderd, gerepareerd, bijgewerkt of anderzijds geklust moet worden. Chris levert iedere keer vakwerk af zowel uitvoerend als adviserend.

Doe zeker een beroep op zijn rijke creativiteit want dat levert onverwachte adviezen op! En als hij zelf het werk niet kan doen, kent hij vakmensen die op dezelfde toegewijde manier jouw huis of tuin opknappen en aldus toegevoegde waarde geven. En dat alles voor zeer schappelijke tarieven.

Eric
Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, interieuradvies, tuinontwerp

Chris is iemand die écht meedenkt. Chris werkt zeer netjes en denkt ook aan je portemonnee. Zelf met hem meehelpen is geen probleem. (scheelde mij toch weer wat) 🙂

Jacco
Schilderwerk in en rond het huis

Na een verbouwing 10 jaar geleden zag alles er nog spik en span uit, maar toch wilden we de kamer een iets strakkere en modernere look geven.
Chris heeft al het schilderwerk gedaan en samen hebben we andere meubels uitgezocht. De vloer en de gordijnen wilden we zo houden als het was.

Hij heeft met de kleuren en de stijl van de meubels, een geheel nieuwe kamer ontworpen. Hier zijn we nog steeds heel erg blij mee.
Het is prettig met Chris samen te werken, omdat hij écht rekening houd met je wensen en keurig werk aflevert.
Bekijk hier de resultaten van deze metamorfose.

Reina
Aankoop meubels, schilderwerk, ontwerp nieuwe kamer

Chris heeft bij ons binnen en buiten geschilderd. We zijn echt super tevreden. De buitenboel is enorm opgeknapt. Maar binnen is het helemaal geweldig. Chris heeft de keuken en de bijkeuken helemaal aangepakt.

Hij geeft goed kleuradvies en tips om het geheel sfeervol te maken. Kortom een goed doorwerkende, betaalbare en gezellige alleskunner.
 Bekijk hier de resultaten van deze metamorfose.

Marga
Divers schilderwerk, kleuradvies, accessoires

Chris is een vakman, denkt goed mee. Denkt ook aan je portemonnee! Laat het maar aan Chris over. Hoe meer je hem de vrije hand geeft, hoe mooier het wordt.

Ik zal je zeker aanraden, of het nou voor een grote verbouwing is of voor schilderonderhoud van de woning. Chris bellen!
Bekijk hier dit project.

Daan
Binnenschilderwerk, wanden, totaal projectmanagement

Mail mij direct

Stuur me direct een mail. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Vul wel even je gegevens in.

Sending

©2023 Chris Timmer Schilder / Binnenhuis Adviseur

Log in with your credentials

Forgot your details?